Das Claudoskop: Tot internetul, la cratiță!


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Un prototip de insulă plutitoare în Maldive. Foto: dutchdocklands.com

 

După ferme gestionate din tastatură, iată, avem și restaurante pe care le vom mânui social, în grupul de prieteni de pe Facebook. Zynga lansează ChefVille, un joc în care toți ăștia de mâncăm prânz de la caserolă vom putea la fel de bine să ardem virtual gazul de pomană dovedind talente nemărginite în bucătărie. Salivare și procrastinare plăcută!

 

 

Că vorbim de jocuri, Amazon este ultimul intrat în această zonă de social gaming. Cel mai mare retailer online lansează un joc de Facebook denumit Living Classics. O prezentare a lui, mai jos:

 

 

O echipă de cercetători coreeni a realizat o baterie flexibilă. Care invenție înseamnă că vom putea să ne îndoim în scurt timp telefoanele atunci când le băgăm în buzunar. Parol!

 

Credit: luminousenchiladas.com

 

Cât costă Jocurile Olimpice în comparație cu explorarea planetei Marte făcută de robotul Curiosity? Un pie chart simplu explică cum stau lucrurile.

 

Insulele Maldive, una dintre zonele de pe Terra cele mai afectate de încălzirea globală și ridicarea nivelului oceanelor, plănuiește să își construiască niște insule plutitoare. Cam cu tehnologie similară celei folosite de olandezi încă de acum decenii bune, doar că în mijlocul Oceanului Indian.

Alte articole