Das Cloud e o revistă online de tehnologie, design și business.

 

Trăim într-o lume nouă, a schimbărilor, a tehnologiilor disruptive, a noilor cuvinte. Unele se impun, altele se completează, provoacă iSterii, devin tehnoreligii, se transformă sau dispar la fel de repede. O lume a norilor în continuă mişcare, deopotrivă provocatoare şi năucitoare.

 

În cele din urmă, tehnologia ne schimbă pe noi. O folosim mai mult ca să fim mai buni, mai rapizi, mai puternici. Iar modul cum ne raportăm la ea s-a schimbat între timp. Nu înseamnă doar gadgeturi şi tranzistori. E în semafoarele inteligente, în aparate care întreţin viaţa, în mecanisme care ne ajută să consumăm mai puţin şi mai eficient. E Facebook şi Google şi Twitter. E noutatea care naşte atât de multe întrebări încât merită să fie nu doar o rubrica în revistă ci revista în sine prin care privim celelalte domenii.

 

Folosită cu discernământ, tehnologia ne lasă mai umani.

 

 

 

Das Team

2012-03-11

 

(untitled) 2011-09-30Cosmin Popan

 

E interesat de latura antropologică a tehnologiei, cum se simte ea pe pielea și pe mintea omenească. Îi mai place să divagheze în zona de design. Anterior a lucrat la Cotidianul și a avut colaborări cu Esquire, Decât o Revistă, Dilema Veche. Se mai dă pe bicicletă și răsfoiește romane grafice franțuzești.
www.facebook.com/cosmin.popan

 

 

 

 

 

 

romulus deacRomulus Deac

 

E sedus de tehnologie, dar capabil să-i recunoască analitic partea întunecată. Nostalgic al hârtiei şi tiparului, convertit autotehnodidact la IT&C, a scris şi editat tehnologie la Business Magazin şi Money Express. E un Mac, e metal în iPod, cochetează cu fotografia digitală şi face MTB.
https://www.facebook.com/romulus.deac

 

 

 

 

 

 

 

andrei robuAndrei Robu

 

Un designer care desenează și face consultanță pentru branduri precum Nike, Bloomberg sau Wired.
În timpul liber face typography și îi place să exploreze idei de aplicații noi.
https://www.facebook.com/robu.co

 

 

 

 

 

 

 

natasha starkellNatasha Starkell

 

Analist independent şi colaborator permanent TechCrunch și Das Cloud, Natasha s-a specializat pe segmentul start-up-urilor din Estul Europei. Este născută în Rusia, dar locuiește în Germania, unde conduce GoalEurope, firma sa de consultanță.
https://twitter.com/NatashaStarkell

 

 

 

 

 

 

 

bogdan penceaBogdan Pencea

 

Este sigur că tehnologia va transforma lumea și încearcă să înțeleagă acest proces. Vrea să construiască lucruri care durează. A scris mai mulți ani despre tehnologie dintr-o perspectivă business la Ziarul Financiar, Business Magazin, și Money Express.
http://www.linkedin.com/in/pencea