Ai mulți foloweri pe Twitter? Mergi ca un pașă la Webit Istanbul


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Câștigătorul concursului la zbura la clasa business și va sta la un hotel de 5 stele în Istanbul pentru a vizita Congresul Internațional Webit cu un bilet platinum ce-i permite să intre în contact cu elita mondială a tehnologiei și telecomului.

webit like-a-boss

 

Twitter freamătă astzi pentru startupuri, experți din digital, tehnologie, telecom sau pur și simplu geekși: http://vip.webitcongress.com

 

Congresul Internațional Webit, în numele căruia transmitem acest mesaj promoțional ca și partener media, a anunțat că oferă un Platinum Pass la congres și un bilet la clasa business către Istanbul alături de cazarea la un hotel de 5 stele celui care reușește să primească cel mai mult sprijin pe Twitter în a-și realiza visul de a participa ca un pașă la Congres.

 

Mii de candidați au intrat deja în concurs. Câștigătorul va primi acces la toți cei 250 de speakeri ai Congresului și va putea lua cina cu directori de mari companii IT și lideri la Chairman’s Dinner. Dar ăsta e doar începutul.

 

Congresul Internațional Webit a devenit unul din cele mai importante evenimente pentru industria digitală și pentru ecosistemul antreprenorial tehnologic, atrăgând mai mult de 8000 de lideri și participanți de nivel C și e cel mai hot loc pentru orice companie sau startup din tehnologie și industria digitală pentru a se întâlni cu persoane care au puterea de a lua decizii în companiile lor și de a-și crește astfel afacerile.

 

”Am construit deja o zonă numită StartUP Village unde oferim standuri gratuite, bilete de participare și bani cash pentru unele din cele mai scalabile startupuri din jurul lumii pentru a le ajuta să crească ”, spune Plamen Russev, Fondator și Președinte în board-ul Congresului Webit. Anul acest, mai mult de 834 de startupuri au aplicat la competiția noastră pentru startupuri. Inițiativa noastră VIP.WebitCongress.com nu e doar o unealtă utilă de marketing pentru noi dar și o oportunitate pe care o oferim liderilor de comunități pentru a participa la Congres în stil mare și a-i întâlni pe unii dintre cei mai mari cumpărători de publicitate, experți tech, executivi din telecom și investitori.

 

Proiectul VIP.WebitCongress.com se termină pe 25 octombrie 2013 la ora 1:00 pm GMT (UK time).

 

Oricine poate lua parte și tot ce trebuie să facă e să dea un tweet cu @WebitCongress #Webit VIP.WebitCongress.com și de ce merită să câștige. Odată intrat în competiție trebuie să-ți rogi prietenii și urmăritorii să te sprijine cu un RT.

 

Vestea bună e că unul dintr suporterii care va da RT va câștiga un bilet de avion la Istanbul, unde are loc Congresul și un bilet Gold Pass la Webit.

 

 

 

Despre Congresul Internațional Webit

 

 

Congresul Webit (www.WebitCongress.com) e evenimentul central pentru industriile digital, tech sau telecom care sprijină creșterea acestor industrii, a cunoștiințelor din domeniu și reprezintă cadrul pentru cele mai bune ocazii de networking business.

 

Început în 2008, Congresul a crescut de la 1500 la 8000 de delegați de nivel C din mai mult de 100 de țări și oferă posibilități de networking de neegalat.

 

A 5-a ediție a Congresului va găzdui mai mult de 300 de jurnaliști de peste tot din lume, un număr mare de expozanți și sponsori.

 

Un spațiu special, numit StartUP Village, va fi locul unde vor sta 21 de startupuri – viitori lideri ai tehnologiei.

 

Congresul Webit este organizat cu sprijinul strategic al IAB Europe, EACA, EGTA, MMA, Arab ICT Organization, Africa ICT Alliance, CMO Council, Global StartUp Weekend printre alții.

 

Web site: www.WebitCongress.com
Video & imagini: http://www.webitcongress.com/en/2013/gallery.html
Logo-ul Congresului Webit: http://www.webitcongress.com/en/2013/logo.html

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35