iBSOD


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Nu e tocmai cea mai dorită chestie din lumea tehnologiei, dar noile iPhone 5s vin cu o iVersiune de Blue Screen of Death.

Sursa Foto: techienews.co.uk

 

Situaţiunea e cam albastră pe alocuri. După bug-urile de securitate descoperite în primele zile de la lansare noilor stindarde Apple 5s şi 5c, utilizatorii încep să se plângă acum de ceea ce de regulă este asociat cu o eroare asociată prin ani îndelungaţi de practică şi obstinată repetiţie mai vechilor modele de PC-uri: Ecranul Albastru al Morţii (BSOD). Uuuuh! Mai că ţi se face pielea de găină!

 

Eroarea apare în caz de multitasking cu şi/sau între aplicaţiile iWork (Pages, Numbers, iMovie, Keynote şi iPhoto.), este urmată imediat de un reboot şi din câte ştie până acum ar afecta doar iPhone 5s, nu şi versiunea plastifiat-colorată 5c.

 

Problema a ajuns şi pe forumul de suport al Apple, dar o reacţie oficială încă se lasă aşteptată. Până atunci, soluţia cea mai la-ndemână pare să fie dezactivarea sincronizării iCloud pentru Pages, Keynote şi Numbers.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35