Webit 2013


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Ediţia 2013 a Webit Congress, noua stea în ascensiune a tehno-ecosistemului planetar şi unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului vine ca o provocare la dominaţia tradiţională a Mobile World Congress şi CES.

webit2013logo

 

 

Cei mai mari investitori în publicitate, numele de referinţă  din tehnologie, digital şi telecom, antreprenori şi startupuri din întreaga lume se vor întâlni la Istanbul, între 6 şi 7 noiembrie 2013, la cea de a cincea şi cea mai mare de până acum ediţie a Webit Congress, la care Das Cloud este partener media.
Altfel spus, 11 conferinţe, wokshop-uri, peste 200 de speakeri de clasă mondială, 500 de instituţii mass-media şi mai bine de 8.000 de vizitatori din 100 şi ceva de ţări. Parte a Webit Congress, conferinţa “Digital Marketing and Innovation” este, probabil, evenimentul de referinţă al marketingului digital mondial, cu peste 3.000 de invitaţi aşteptaţi anul acesta în Auditoriul Halic Congress Center din Istanbul. Mobile Marketing, Social Media, Innovation, Advertising and Programmatic, Engagement through Content, Privacy & Cyber Security sunt doar o parte dintre temele abordate în cele două zile ale conferinţei.

 

 

În paralel sunt programate alet conferinţe tematice, cum ar fi “Metrix Conference”, unde manageri de top din întreaga lume vor vorbi despre Big Data,  advertising effectiveness sau business intelligence, sau “eCommerce Conference”, care va reuni liderii mondiali şi regionali din retailul electronic, cu prezentări pe teme precum retailul onmi-channel, strategii de vânzare, moneda digitală, mijloace de plată, personalizare sau retail analytics.

8000, numărul de vizitatori așteptați la ediția din 2013

 

Cu intrare doar pe bază de invitaţie, “Telco Summit” adună laolaltă executivi şi jucători de primă mână din telecomul european, american sau de aiurea pentru a provoca încă o dată viitorul Telco, Over-The-Top Content, Smart&Connected Cities, mGovernance, Digitization, Connected Cars & Cloud.

 

Nu a fost uitat nici segmentul businessurilor tinere, pentru care s-a organizat aşa numitul StartUp Village, care găzduieşte anul acesta 21 de startup-uri, dar şi o competiţie în urma căreia un juriu internaţional îi va alege pe cei mai buni dintre cei 834 de aplicanţi din întreaga lume.

 

Congres mondial al industrilor tech, telco şi digital, Webit Congress a avut prima ediţie în 2008 şi a crescut de atunci de la 1.500 la 8.000 de participanţi din peste 100 de ţări, desfăşurându-se cu suportul strategic sau financiar al IAB Europe, IBM, Yandex, EACA, EGTA, MMA, Blackberry, Emarsys, Opera Software, Arab ICT Organization, Africa ICT Alliance, CMO Council, Qualcomm, Httpool, ThinkDigital sau Global StartUp Weekend, printre alţii.

 

Înscrierile se pot face pe http://www.webitcongress.com/en/2013/prices.html.

 

 

Vrei să mergi la Webit și nu ți-ai cumpărat încă bilet? Trimite-ne un email pe adresa redactiei ([email protected]) cu subiectul ”Webit” în care ne spui de ce vrei să participi la eveniment. Avem 10 bilete Silver Pass pe care le vom da celor care credem că au cele mai bune motive să ajungă acolo. Ai prieteni care sunt fondatori de startupuri sau care lucreaza în companii producătoare de software? Dă-le un email sau fă Share pe Facebook. Îți vor mulțumi.

Alte articole