TechHub Meetups, episodul pilot


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Față în față cu dezvoltatorii singurului produs tehnologic românesc de care și mama ta știe.

Bitdefender Tech Secrets

 

Pe 9 mai a fost inaugurat TechHub, un spațiu de lucru pentru startupuri si freelanceri din domeniul tehnologiei, aflat în București, la a cărui deschidere a venit și Mike Butcher de la TechCrunch. Pe 18 iulie începe faza a doua a proiectului de a agrega în TechHub comunitatea dezvoltatorilor de startpuri în tehnologie prin organizarea primului eveniment din seria TechHub Meetups, o serie de întâlniri informale cu experți tehnici.

 

La prima ediție vor veni cele 3 eminențe tehnice care au creat și dezvoltă în continuare cel mai cunoscut produs software românesc, BitDefender. Bogdan Dumitru (Chief Technology Officer), Cătălin Coșoi (Chief Security Strategist) și Viorel Canja (Head of Antimalware and Antispam Labs) vor încerca să explice ce au învățat ei din experiența dezvoltării BitDefender. Ai o curiozitate legată de procesul dezvoltării tehnice a unui produs software într-adevăr global? Înscrie-te gratuit pe Eventbrite.

 

„TechHub Meetups sunt o serie de evenimente create pentru a ajuta comunitatea să îşi dezvolte propriile proiecte mai repede şi mai eficient şi să descopere noi modalităţi de inovare pe piaţa globală”, face un rezumat Daniel Dragomir, Director Executiv și Co-Fondator TechHub Bucharest.

 

Prima întâlnire din seria TechHub Meetups este un eveniment sprijinit de Das Cloud.

 

Alte articole