London as a Service


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Mai mult de 10.000 de oameni care cred că viitorul aparține cloud-ului se întâlnesc la Londra la Cloud World Forum 2013. Das Cloud va transmite noutăți în direct.

Pe 26 și 27 iunie peste 10.000 de oameni sunt așteptați în Londra la cel mai mare eveniment european despre tehnologii cloud din 2013: Cloud World Forum. Evenimentul este pentru cei interesați de tehnologii cloud ceea ce B’ESTFEST reprezintă pentru iubitorii de muzică. Pe lângă numărul impresionant de participanți, ceea ce dă amploare acestui eveniment ajuns la a 5-a ediție nu sunt numai cei 150 de experți și 100 de companii furnizoare ce vor veni să prezinte pe 8 scene în paralel ci faptul că acest eveniment este răspunsul la necesitatea de a avea și în Europa un eveniment care să arate interesul și importanța pe care cloud-ul a câștigat-o în ultimii ani. Printre numele prezente la evenimente sunt Dropbox, Amazon Web Services, Spotify, Yousendit.

 

Noul model de consum al serviciilor IT generează de câțiva ani un extraordinar interes pentru că aduce economii de scală. Programele software nu mai ocupă spațiu și nu sunt expuse vulnerabilităților de pe calculatoarele personale ale celor care le folosesc ci sunt instalate pe un server central de unde pot fi accesate de la distanță, făcând din software o utilitate ca energia electrică sau gazele. Scepticii în frunte cu Richard Stallman avertizează că ceea ce utilizatorul câștigă în comoditate este dat pe imposibilitatea de a interveni asupra software-ului.

 

Citiți aici un material scris cu prilejul vizitei lui Richard Stallman în România din februarie 2013.

 

Cu siguranță la Londra majoritatea participanților vor fi din prima categorie, cei care spun chiar că în vreme ce America a făcut pași semnificativi în adoptarea de politici cloud, Europa a rămas împotmolită în dileme Shakespeariene asupra direcției de viitor.

 

Cloud World Forum va fi ținut și în acest an la Olympia Hall în Londra, în cadrul acestui eveniment având loc și a doua ediție a congresului Big Data. Pentru toți cititorii interesați de tehnologie dar mai ales de noutățile din domeniul cloud-ului, DasCloud vă propune un mod de a sta conectați la ultimele noutăți din acest domeniu. Timp de 3 zile, două zile de eveniment și o zi de concluzii, vă vom ține la curent în timp real legat de ce se întâmplă la acest eveniment: ultimele noutăti ale furnizorilor dar și rezultatele dezbaterilor care vor avea loc pe cele 8 scene ale evenimentului.

 

Pentru Das Cloud corespondentul la acest eveniment va fi Valentina Crișan, consultant în domeniul cloud computing și membru fondator EuroCloud România. Urmăriți noutățile și pe twitter @valentinacrisan si @dascloudRO.

Alte articole