Dacă ești gamer, sâmbătă vei fi la Turbohalle

E greu să prevezi viitorul dar de asta suntem aproape siguri: dacă ești jucător profesionist de League of Legends sau Counter Strike, în weekend vei fi în București la TurboHalle.

Sportul cu mouse-ul

Sâmbătă 25 mai și duminică 26 mai se desfășoară la București, la TurboHalle, finalele sezonului 3 ale Romanian eSport Championship pentru League of Legends și Counter Strike (Global Offensive și DOTA 2). Evenimentul e organizat de ComputerGames.ro, cel mai mare site de jocuri din România.

 

După disputarea meciurilor din playoff la sfârșitul lunii aprilie, transmise și comentate pe televiziunea online tv.pgl.ro, 4 echipe s-au calificat pentru a concura la titlul de campioni naționali: 5 Bananas, Crowd Control, Going Quantul și West Police.

 

Premiile ReC 3 au o valoare totală de 6.900 de dolari.

 

Cei care sunt pasionați de jocurile pe calculator dar nu au participat la competițiile de până acum pot merge la Turbohalle pentru a participa la concursuri cu premii în produse hardware, periferice pentru gaming sau licențe de jocuri.

 

Biletele de participare pot fi cumpărate de pe site-ul organizatorilor, shop.computergames.ro sau le poți câștiga participând la concursul de pe pagina de Facebook a Das Cloud.

 

 

 

Vrei să știi mai multe despre competițiile de jocuri electronice? Citește materialul despre DreamHack, evenimentul din București care a strâns 5000 de participanți.

 

 

 

Alte articole