Das Claudoskop: Un bilet până pe Marte. Doar dus!


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Google Glass promite poze făcute doar trăgând cu ochiul. Noi bebeluși de la Evian. Superman știe sărutul lui Klimt. Das Claudoskop.

Credit: deviantart.com

 

O nouă privire atentă spre codul din spatele Google Glass scoate la iveală funcționalități pe care ochelarii inteligenți ai companiei din Mountain View promit să le aibă. Un set de gesturi ce urmează a fi încorporate în cadrul proiectului Glass permit folosirea degetelor, a capului și a ochilor pentru anumite funcții. Spre exemplu, folosirea a două degete pentru zoom in și zoom out în browser sau trasul cu ochiul pentru a face o poză.

 

S-au deschis aplicațiile pentru cei care vor să se înscrie într-o excursie (doar tur) până pe Marte. Mars One, o organizație non-profit, a început să accepte aplicații video pentru o misiune de colonizare a planetei roșii în 2023. Dacă vreți să vă treceți pe listă, o puteți aici.

 

Cum arăta penetrarea globală a internetului la sfârșitul anului trecut? O hartă explicativă.

 

Credit: tumblr.thefjp.org

 

Artistul Daniel Irizarri Oquendo aduce un tribut clasicei lucrări Sărutul a lui Gustav Klimt. Cu Superman în rol principal.

 

Noul viral de la Evian. Cu bebeluși, evident!

 

Alte articole