Toamna asta se numără iar gamerii


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Mai mult Counter Strike, dueluri pe console și telefoane mobile, 30.000 de euro premii pentru cei mai buni jucători. Sunt ingredientele DreamHack 2013, ce se va desfășura în perioada 14-15 septembrie la București.

Foto: ComputerGames.ro

 

Cei mai buni gameri ai lumii se vor întrece din nou la București, de data aceasta în luna septembrie, la Sala Polivalentă, pentru premii care depășesc 30.000 de euro.

 

Dacă în ediția anterioară jucătorii s-au “luptat” în turnee de StarCraft 2, Counter-Strike 1.6 și League of Legends, la DreamHack București 2013 aceștia se vor întrece în competiții de StarCraft 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive și Dota 2.

 

O altă noutate a ediției din acest an este că vor exista competiții și pe console și pe telefoane mobile, ce le vor completa pe cele deja consacrate de mouse și tastatură.

 

“Evenimentul din 2012 a fost foarte bine primit atât de jucători, cât și de spectatori și parteneri, însă ediția din acest an îl va depăși cu siguranță și va stabili noi recorduri. Pentru a crește popularitatea României în rândul comunității internaționale de sport electronic ne-am propus să atragem și mai mulți participanți din întreaga lume și, bineînțeles, un număr cât mai mare de spectatori”, spune Silviu Stroie, CEO ComputerGames.ro, organizatorul DreamHack București 2013.

 

Totodată, potrivit acestuia, ComputerGames.ro a obținut licența de organizare a evenimentelor DreamHack pentru România, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Grecia, Turcia, Cehia, Slovacia și Polonia.

 

La fel ca anul trecut, Das Cloud este partener media al competiției DreamHack.

 

Mai multe detalii despre DreamHack 2013, pe site-ul ComputerGames.ro.

Alte articole