Das Claudoskop: Infraroșul e cuvântul zilei


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Cârpe stoarse de apă în spațiu. Cum vor arăta gadgeturile de azi peste 100 de ani. Imaginea în infraroșu a suspectului de la Boston e vitalul începutului de săptămână. Das Claudoskop.

Credit: popchartlab.com

 

Una dintre cei mai controversate vedete tech ale momentului, Julian Assange, încă baricadat în ambasada Venezuelei din Londra și non-grata în SUA, s-a întâlnit cu Eric Schmidt la un interviu pentru următoarea carte a co-fondatorului Google, “The New Digital Age”, ce urmează să fie lansată în curând. Schmidt a vrut să afle mai multe despre cum funcționează Wikileaks, unul dintre dușmanii cei mai mari al guvernelor și al corporațiilor din ultima vreme. Un transcript al interviului poate fi citit aici.

 

Imaginea unuia dintre suspecții atentatului de la maratonul din Boston, surprinsă cu infraroșu, în timp ce se ascundea într-o barcă, este viralul momentului.

 

Sursa foto: Reddit

 

Cum vor arăta gadgeturile noastre peste 100 de ani? Artistul Maiko Akiba a făcut un exercițiu de imaginație și i-au ieșit niște artefacte arheologice de toată frumusețea.

 

Credit: neatorama.com

 

Ce se întâmplă dacă storci în spațiu o cârpă îmbibată cu apă? Vedeți rezultatul mai jos.

 

 

O evoluție a controlerelor de jocuri video într-un poster-infografic. Pentru gameri care nu știu cu ce să-și tapeteze pereții.

Alte articole