Das Claudoskop: BD-uri cu insecte


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Noul trailer pentru Man of Steel anunță un blockbuster. Un roman grafic cu insecte cambodgiene nemiloase. Istoria completă a social media. Das Claudoskop.

Credit: pulitzer.org

 

Cel mai recent trailer pentru filmul Man of Steel, lansat pe YouTube, ne promite un Superman de zile mari. Dramă, tensiune, narațiune ce te ține în priză. Savurați și notați-vă în agende data de 14 iunie, când are loc lansarea oficială a blockbusterului.

 

 

O carte ilustrată, pe nume Salsa Invertebraxa, realizată de Paul “Mozchops” Phippen, dă o nouă dimensiune benzilor desenate. Jumătate fantezie, jumătate știință pură, volumul prezintă istoria unei jungle pline de insecte care ar face orice pentru a supraviețui. Inclusiv să pornească un război în toată regula. Detalii mai multe, pe io9.

 

Credit: io9.com

 

Istoria completă a social media. Un grafic interactiv cu anii în care au fost lansate Facebook, MySpace, Digg și restul rețelelor 2.0.

 

Credit: avalaunchmedia.com

 

Cauzele exploziei de la Boston de acum două zile încep să fie decriptate. Potrivit poliției, dispozitivele explozive au fost făcute din oale sub presiune înțesate cu schije. Detalii, pe Pop Science.

 

Universitatea Columbia a anunțat câștigătorii din acest an ai premiilor Pulitzer. La secțiunea Feature Photography, Pulitzerul a revenit fotografului Javier Manzano, care a surprins doi rebeli sirieni într-o ascunzătoare de sniperi, iluminați de raze de soare ce pătrund prin găurile lăsate de gloanțe.

Alte articole