Trageți linii de cod la EESTEC Olympics 4!


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Tu câte linii de cod poţi scrie într-o zi? Este provocare pe care o adresează EESTEC Olympics studenților bucureșteni pe 26-27 aprilie.

 

Afiș EESTEC Olympics 4

Ți-ai flexat degetele? Ți-ai antrenat neuronii? Visezi linii de cod? Dacă da, atunci ești pregătit pentru maratonul de programare EESTEC Olympics 4!

 

Ajuns deja la a 4-a ediție, EESTEC Olympics este un eveniment cu tradiție marca EESTEC București, ce adună laolaltă studenți pasionați de programare din cadrul Universității Politehnica București, Academiei de Științe Economice și a Universității București.

 

Dacă mai ai încă 2 prieteni pasionați de programare, atunci dă formă unei echipe, intră pe www.eestec.ro/olympics şi înscrie-te. Vei fi chemat alături de colegii tăi la o probă preliminară, în urma căreia veţi rămâne în competiţie 45 de finalişti – 15 echipe care se vor lupta contratimp pentru un loc bine meritat pe podium și premii de peste 2.600 de euro oferite de partenerii principali ai evenimentului, UPC Romania şi Star Storage. Maratonul va avea loc în holul AN al Rectoratului Universităţii Politehnica Bucureşti, în data de 26 aprilie. Cei 45 de finaliști vor fi aleși în urma unei probe preliminare ce va avea loc pe 20 aprilie.

 

De-a lungul a 24 de ore, 15 echipe a câte 3 oameni se vor întrece într-o cursă contratimp, având ca scop final programarea unei aplicații web ce va fi portată și pe dispozitive mobile (telefoane, tablete etc).

 

Finala EESTEC Olympics va avea loc în Politehnica București, în Holul AN al Rectoratului în perioada de 26-27 aprilie. Așa că fa-ți rezerve de cafea și energizante căci te așteptăm să te înscrii și să ne arăți că ai cea mai tare echipă de programare!

 

Das Cloud este partener media al maratonului de programare EESTEC Olympics 4.

Alte articole