Das Claudoskop: Cum dorm astronauții în spațiu


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Ce mai urmează pentru Psy după Gangnam Style? Justin Bieber e cel mai trișor la fani pe Twitter. Fiecare persoană de pe Terra, într-un infografic gigant. Das Claudoskop.

Credit: 7billionworld.com

Va reuși rapperul sud-coreean Psy să facă senzație cu următorul single? Lansat sâmbătă, clipul piesei Gentleman are deja 52 de milioane de vizualizări. Încă foarte departe, totuși, de celebrul Gangnam Style, care a adunat 1,5 miliarde de vizualizări.

 

 

V-ați întrebat vreodată cum dorm astronauții în spațiu? Chris Hadfield, care trăiește acum la bordul Stației Spațiale Internaționale, ne explică într-un video cum e să tragi un pui de somn în condiții de gravitație zero.

 

 

Cum să navighezi printre site-urile NSFW? Un infografic cu gradul de risc al site-urilor de pe internet. Ca să știți de ce să vă feriți când navigați în rețea de la locul de muncă.

 

Credit: businessweek.com

 

Cine este vedeta cu cei mai mulți urmăritori falși pe Twitter? Justin Bieber pare să fie cel mai faker dintre toți: aproape 16,7 milioane de urmăritori cu conturi false sau goale și alți 2,6 care au conturi inactive.

 

Credit: statista.com

 

Populația Terrei a depășit 7 miliarde anul trecut. E o cifră gigantică pe care e greu să o contextualizăm. 7 Billion World este un site/infografic care asta face: numără toți oamenii de pe Pământ. Acum chiar că avem motive să ne simțim insiginifianți în lumea asta mare!

Alte articole