Das Claudoskop: Google Maps, interzis la volan


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Cât câștigă Kobe Bryant pe minut (într-un infografic). A început sezonul 6 din Mad Men. Portrete în cafea. Das Claudoskop.

Foto: bbc.co.uk

 

Se pare că nu numai trimisul de SMS-uri reprezintă o problemă la volan. O instanță de judecată din SUA a decis că nici verificatul unei hărți Google e pasibil de amendă. Un judecător din California a decis că acest lucru nu e permis și asta din cauză că îți ține o mână ocupată.

 

Cei care lucrează pentru apărarea drepturilor omului au devenit puțin mai tech. Asta pentru că aceștia vor purta brățări care vor trimite alerte pe Facebook și Twitter când sunt răpiți. Odată activată, brățara va trimite mesaje de “Ajutor!” către conturile de pe rețele sociale, precum și spre colegi aflați în apropiere.

 

Un infografic interactiv cu cât câștigă Kobe Bryant, Rex Tillerson (CEO of Exxon Mobil Corporation) și un muncitor obișnuit pe minut.

 

Credit: money.cnn.com

 

Ieri seară a început un nou sezon din serialul Mad Men. Până să puneți mâna pe torenți și alte mijloace oneroase de vizionare, iată un trailer mai jos ca să vă faceți poftă.

 

 

Doi tineri din Cluj, o româncă şi un maghiar s-au apucat să traducă vizual în limba română expresii ideomatice din ungureşte. De admirat pe o pagină de Facebook, HungaRomânisme. Delicios! Via Feeder.

 

HungaRomânisme

 

Portrete în cafea cu lapte. Realizate de barmanul newyorkez Mike Breach. Miam!

 

Alte articole