Das Claudoskop: Cine vrea Facebook Home?


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Zuckergerg și viitorul sharing-ului odată cu lansarea Facebook Home. Bill Gates și Paul Allen refac o poză clasică de acum 30 de ani. Respirația fiecăruia dintre noi poate fi folosită ca amprentă. Das Claudoskop.

Foto: io9.com

 

În loc să construiască de la zero un telefon, așa cum mulți se așteptau, Facebook a preferat să reunească toate aplicațiile pe care le deține sub aceeași umbrelă, denumită Home. Nu e competitor nici pentru iPhone, nici măcar pentru Android. Mark Zuckerberg și echipa sa au ales să lucreze împreună cu HTC, pentru modelul HTC First, ce va rula o versiune modificată a sistemului de operare Jelly Bean. HTC First, disponibil deocamdată doar în SUA, prin operatorul AT&T, este până în clipa de față singurul telefon ce va avea pre-instalat Facebook Home. Ca design, HTC First seamănă destul de mult cu un iPhone, vine în patru culori (negru, alb, roșu și albastru), are un ecran de 4,3 inch și procesor Snapdragon cu CPU dual-core. Mai multe despre motivele lansării Facebook Home, despre viitorul sharing-ului, despre ce mai face Zuck în afara Facebook, într-un interviu generos oferit de CEO-ul Facebook celor de la Wired.

 

Foto: freshnessmag.com 

 

V-ați întrebat vreodată ce se petrece cu un pachet din clipa în care îl duceți la poștă și până ajunge teafăr la destinația finală? Dacă n-ați făcut-o, nu e nimic, s-a ocupat de asta designerul Ruben van der Vleuten, care a instalat o cameră de filmat (nu știm cât de legală e treaba asta) într-un pachet trimis chiar de el. Rezultatul video e mai jos.

 

 

From A to B from Ruben van der Vleuten on Vimeo.

 

Fiecare om are propria sa amprentă respiratorie. Semnătura chimică din respirația fiecăruia dintre noi este unică și s-ar părea că e la fel de distinctă de restul precum sunt amprentele digitale, arată un recent studiu. Cercetătorii cred că această amprentă respiratorie ar putea fi utilizată pentru a determina identitatea sau pentru a diagnostica o anumită boală.

 

Un trailer la un film imaginar, făcut de un fan al celebrei benzi desenate Calvin și Hobbes. O viziune puțin cam sumbră, dar e, totuși, un film imaginar, așa că merge.

 

 

O imagine iconică cu cei doi fondatori Microsoft, Paul Allen și Bill Gates, din 1981, a fost refăcută. Ce vremuri!

 

Foto: geekwire.com
Alte articole