Das Claudoskop: Cum să nu fi concediat din cauză de Twitter


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Pirate Bay e cel mai traficat site de file-sharing. Un software de Twitter ca să nu fi concediat. Sculptura de 10.000 de baloane. Das Claudoskop.

Credit: Semi-detached / Flickr

 

The Pirate Bay a devenit cel mai vizitat site de file-sharing de pe Internet, devansând platforme celebre de tip one-click precum 4Shared and Mediafire. După o creștere spectaculoasă înregistrată acum vreo 10 ani de site-urile de tip cyberlockers, acestea au început să fie înlocuite tot mai mult de către cele de tip BitTorrent. Urcarea The Pirate Bay în clasament este cauzată și de închiderea Megaupload și declinul pieței de cyberlocker-e care a urmat.

 

Șansele mele să fiu concediat din cauza lucrurilor pe care le postez pe Twitter sunt de 14%. O aplicație măsoară gradul de risc pe care îl întâmpină cei cu cont de Twitter de a fi concediați. Încercați și voi aici să vedeți ce remarci nepotrivite ați ciripit de-a lungul timpului.

 

Credit: fireme.l3s.uni-hannover.de

 

Un vibrator în stil IKEA. Este DIY și, mai ales, e ecologic.

 

 

Cum să crești plante de apartament fără să folosești sol fertil? Un proiect de Kickstarter vrea să scoată la lumină un gadget pentru creșterea plantelor, care să utilizeze nano-tehnologie în loc de pământ pentru hrănirea rădăcinilor.

 

 

O sculptură din baloane, la National Museum of Scotland. Fantastică!

Alte articole