Das Claudoskop: Cel mai mare atac cibernetic din istorie


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Dacă nu știți de ce v-a mers în ultima vreme prost internetul, există o explicație. Primul trailer pentru Wolverine. Curcubeu orizontal în Paris. Das Claudoskop.

rainbowparis_kulik_960

 

Internetul din întreaga lume a fost încetinit în ultimele zile, iar experții în securitate dau vina pe ceea ce ar putea fi cel mai mare atac cibernetic din istorie. Potrivit BBC, o încăierare între un grup de luptă împotriva spam-ului (Spamhaus, cu sedii în Londra și Geneva) și o firmă de hosting olandeză (Cyberbunker) a condus la această problemă. Spamhaus a blocat o serie de servere care aruncă cu spam pe internet, iar printre acestea s-au numărat și unele deținute de Cyberbunker. Firma olandeză este suspectată că se află în spatele atacului de tip DDoS (Distributed Denial of Service), iar investigațiile continuă.

 

Un fel de Harlem Shake cu animale. Cum se scutură acestea de apă, în slow motion.

 

 

S-a lansat primul trailer oficial pentru The Wolverine, spin-off-ul de la X-Men. Wolverine, interpretat de Hugh Jackman, călătorește în Japonia, unde se întâlnește cu un afacerist ce-i oferă șansa de “a se vindeca” de puterile sale regenerative pentru a deveni muritor.

 

 

Un test drive la Renault se transformă într-o farsă sexy. Neapărat de apăsat butonul va va voom.

 

 

Parisul a avut parte de un curcubeu mai neobișnuit: unul orizontal. Explicația științifică este dată de faptul că Soarele a fost în clipa cu pricina foarte sus pe cer. Cum fiecare centru al unui curcubeu trebuie să fie complet opus Soarelui, un Soare puternic ce se reflectă într-o ploaie aflată la distanță mare va produce un curcubeu la joasă înălțime. Doar vârful curcubeului devine astfel vizibil, restul acestuia aflându-se dincolo de linia orizontului.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35