Das Claudoskop: Bancomate cu bitcoin-uri


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Mai multe tablete livrate anul acesta decât computere desktop. Documentar despre arme printate 3D. Cipru își instalează ATM-uri pentru bitcoin-uri. Das Claudoskop.

animalnewyork.com

 

Numărul de tablete ce vor fi livrate anul acesta la nivel mondial îl va depăși pentru prima dată pe cel al computerelor desktop. Vom ajunge, în acest fel, în sfârșit, în mult predicată eră post-PC, este concluzia unui raport realizat de către cercetătorii de la IDC. Anul următor se estimează că categoria tabletelor o va depăși la livrări și pe cea a computerelor portabile.

 

Consiliul suedez al limbajului a renunțat la includerea termenului “ungoogleable” (în traducere aproximativă: “negoogălibil”; “ogooglebar”) în dicționare după ce Google s-a plâns că această definiție nu este foarte flatantă pentru gigantul tech.

 

Primul bancomat care dă și primește bitcoin-uri la schimb cu bani obișnuiți va fi instalat, ați ghicit!, în Cipru. Țară care a acceptat recent un împrumut de aproape 10 miliarde de euro de la Uniunea Europeană pentru a evita falimentul.

 

 

Primul documentar despre armele printate 3D. Realizat de Vice. Neapărat de văzut!

 

 

Un video din categoria awwww, dar fără pisici: un pui de girafă care face primii pași în viață.

 

Alte articole