Anunț: Concurs de reportaje


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Vrei să începi o carieră în jurnalism și îți place tehnologia? Aplică la concursul organizat de Innovation Labs pe care îl sprijinim.

 

Așa începe un reportaj bun.

 

Ai fi văzut în Facemash-ul studentului Mark Zuckerberg din 2003 Facebook-ul de astăzi?

 

Dacă ai intuiție, îți plac provocările și lumea tehnologiei te pasionează, înscrie-te la concursul de jurnalism din cadrul proiectului Innovation Labs.

 

Timp de 3 luni (aprilie-iunie) vei sta într-o pepinieră de startupuri tech, alături de 12 echipe de studenți la calculatoare și cei mai cunoscuți antreprenori tech din România. Vei fi martor la procesul construcției de aplicații software, cu toată energia, drama și bucuria care altfel nu se văd.

 

E șansa ta de a începe o carieră în jurnalismul de tehnologie și de a învăța cum să faci reportaje captivante.

 

Cele mai bune materiale vor fi publicate în secțiunea Tech a ziarului Adevărul și în Das Cloud.

 

Trimite-ne un email în care să ne explici motivația ta personală pentru acest proiect, 1 material pe care l-ai scris (nu neapărat despre tehnologie) și 3 articole despre tehnologie pe care ți-ai fi dorit să le semnezi tu la [email protected] până pe 3 aprilie 2013.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35