Das Claudoskop: Adio carcase de smartphone!


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Un patent de la Apple ar putea trimite la culcare carcasele de iPhone. Tricourile roșii sunt mai atractive în pozele de profil. Fulgi de nea la microscop electronic. Das Claudoskop.

Credit: boingboing.net

 

Credit: Apple Insider

Apple a obținut patent pentru o tehnologie care ar putea să ducă la moartea industriei de carcase de smartphone-uri. Este vorba de un sistem care ar fi capabil să protejeze cele mai fragile componente ale unui iPhone, precum ecranul de sticlă, detectând căderea unui device și deplasând centrul de gravitație al aparatului pentru a-i controla aterizarea.

 

Google intră în jocul ceasurilor inteligente. Gigantul web vrea să lanseze propria versiune de smart watch, relatează Gizmodo, care va fi complet diferită de cea pe care o pregătește Samsung. Se presupune că ceasul inteligent de la Google va fi o extensie a sistemului Android în jurul încheieturii.

 

Se poartă roșu. Dacă vrei să îți sporești șansele pe un site de online dating, trebuie neapărat să porți un tricou roșu, și nu de altă culoare. Cel puțin asta susțin o serie de studii recente citate de Slate.

 

 

Credit: Slate.com

 

O mașinărie care face avioane de hârtie. Realizată exclusiv din piese de Lego. Fascinant!

 

 

Cum arată fulgii de nea văzuți la microscop electronic? Fabulos!

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35