Das Claudoskop: Pastila care reduce IQ-ul


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Google lansează rival la Evernote. Voyager 1 aproape a părăsit Sistemul Solar. Stupiditatea în slow motion. Das Claudoskop.

Map of the Internet
Google Keep

 

Google a anunțat ieri lansarea Google Keep, un serviciu ce permite luarea de notițe, similar oarecum cu Evernote. Disponibilă atât pentru web, cât și pentru device-uri cu Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich și Jelly Bean), aplicația poate fi testată pe la adresa Drive.Google.com/Keep și descărcată din Google Play de aici. Keep este descris ca un serviciu ce îți permite “să salvezi idei, să organizezi to-do-uri prin crearea de notițe, liste, fotografii și înregistrări de voce”. L-am testat și noi un pic și arată foarte cool. Iată și dovada. Video-ul de prezentare al serviciului, mai jos.

 

 

 

Lansată în 1977, naveta spațială Voyager 1 este foarte aproape să iasă din Sistemul Solar. Naveta care se deplasează cu 17.000 de metri pe secundă (mai rapid decât orice alt obiect construit de om până în prezent) a explorat până acum Jupiter (în 1979) și Saturn (în 1980). Acum, Voyager 1 a ajuns într-o nouă regiune denumită autostrada magnetică, unde particulele energetice se modifică dramatic. O schimbare a direcției câmpului magnetic ar marca o premieră: Voyager 1 ar ajunge, în sfârșit, în spațiul intergalactic.

 

Cum arată internetul? Am văzut până acum o pleiadă de vizualizări ale marii rețele, dar asta pare a le bate pe toate: o aplicație care mapează web-ul în real time. E, mai precis, o hartă ce vine sub forma unei aplicații de Android și iOS, care prezintă peste 20.000 dintre cele mai mari noduri ale rețelei (ISP-uri, universități și alte locuri unde acestea sunt găzduite). Toate unite de peste 50.000 de conexiuni.

 

Map of the Internet

 

O pastilă care reduce IQ-ul. Pentru a fi mai fericiți și mai mulțumiți cu prostia din jur. Ar fi necesară uneori 🙂

 

 

Cum arată stupiditatea în slow motion? Un TV show danez filmează tot felul de lucruri nebune la 2.500 frames/sec cu o super cameră HD. Rezultatul poate fi admirat mai jos.

 

Alte articole