Das Claudoskop: SUA sunt pregătite să atace cibernetic


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Facebook fură #-ul de la Twitter. Cum să nimerești de patru ori în bară la fotbal. Rovinhud, prietenia româno-maghiară a vinurilor.

Credit: Facebook / IPG Mediabrands

 

National Security Agency a declarat că SUA sunt pregătite să lanseze atacuri cibernetice către orice stat se pune cu americanii. Este prima dată în istorie când un oficial american, l-am numit aici pe Keith Alexander, șeful cyber-diviziei de la NSA, recunoaște că guvernul SUA lucrează sau e deja în posesia unui malware capabil de astfel de isprăvi. Asta în condițiile în care până acum cel puțin un atac (e vorba de celebrul vierme informatic Stuxnext) a fost atribuit Statelor Unite.

 

Facebook își dorește să încorporeze hashtag-ul, celebrul semn prin care conversațiile de Twitter sunt împărțite pe diverse domenii de interes. Potrivit Wall Street Journal, Facebook va utiliza acest semn pentru a creea grupuri de conversație. Decizia Facebook indică lupta crâncenă ce e dusă de Zuckerberg and co cu Twitter pentru utilizatorii mobili și pentru banii din advertising.

 

Alegerile papale. 2005 vs 2013.

 

Cum să lovești de patru ori bara la fotbal în numai câteva secunde? Fără nici o legătură cu meciul Stelei de aseară. Se întâmplă în Grecia.

 

 

Pentru fanii vinurilor ungurești și românești: o pagină web, Rovinhud, în care vinurile românești sunt descrise în maghiară, iar cele ungurești în română. Mișto idee.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35