Das Claudoskop: Viață pe Marte!


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Curiosity a dat de urme de viață pe planeta roșie. Viral de la Disney cu croisante. Inamicii corporatiști ai internetului. Das Claudoskop.

Credit: braemarenergy.com

 

Credit: pocket-lint.com

Robotul Curiosity ne aduce o veste minunată: viața pe Marte a fost posibilă la un moment dat în istoria planetei. După ce-a săpat prin solul marțian ceva vreme, Curiosity a dat peste niște pudră de rocă ce arată că în trecut Marte ar fi putut găzdui microbi vii.

 

O companie americană a produs un senzor biometric care se comportă precum o a doua piele. E vorba, mai precis, de un fel de tatuaj temporar, doar că e capabil să monitorizeze sănătatea celui care îl poartă. Senzorul electronic ce e implementat odată cu tatuajul poate detecta temperatura corporală și nivelul de hidratare.

 

Un viral nou-nouț de la Disney, cu clasicul Mickey Mouse, croisante și Paris. Ce vremuri!

 

 

Steve Jobs va deveni personaj de manga. Fostul șef Apple va fi eroul unor benzi desenate destinate fetelor.

 

Organizația Reporteri fără Frontiere a făcut o listă a inamicilor corporatiști ai internetului. Sunt 5 la număr (Gamma Group din Marea Britanie, Trovicor din Germania, HackingTeam din Italia, Amesys din Franța și Blue Coat Systems din SUA) sunt acuzate că au vândut tehnologie de supraveghere regimurilor autoritare din întreaga lume.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35