Das Claudoskop: Tonomate pentru 3D printing


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Satelit pentru detectat cutremure. Tonomatul de 3D. Pisici sensibile la iluzii optice. Das Claudoskop.

Foto: design-milk.com

 

Unele cutremure sunt atât de puternice încât pot fi resimțite din spațiu. Un grup de cercetători a speculat acest avantaj pentru a crea primul seismometru ce orbitează în jurul Pământului. Se numește Gravity Field and Steady-State Ocean Circulation Explorer (GOCE), a fost lansat în 2009 și era inițial conceput pentru a măsura câmpurile gravitaționale.

 

Un tonomat care oferă servicii de printing 3D. Era și timpul pentru o asemenea invenție, și-a spus o companie americană, Dreambox, care a început să instaleze astfel de aparate prin California. Utilizatorii încarcă propriile machete 3D de pe un stick sau aleg unele prestabilite. Și gata!

 

Transmisiunile în direct de la evenimente sportive intră într-o nouă eră. Arbitrii de la un meci de rugby poartă camere video. Iar cadrele surprinse sunt de-a dreptul spectaculoase.

 

 

Pot vedea pisicile iluziile optice? Se pare că da. Avem dovada aici:

 

 

Niște ghivece din bureți pentru cei prea leneși sau prea uituci să își ude plantele.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35