Das Claudoskop: Caprele, următorul LOLcat


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Caprele ce urlă precum oamenii sunt la mare căutare pe YouTube. Următorul Papă are șanse să fie african. Branding de la Wolff Olins pentru sistemul de operare mobil de la Firefox. Das Claudoskop.

 

Credit: wired.com
Foto: Mashable

Cea mai recentă întreprindere în domeniul printării 3D. O rochie purtată cu mândrie de către fashion icon-ul Dita Von Teese. Designul acesteia a fost realizat pe iPad, e făcută din 17 bucăți, 3.000 de puncte de prindere, astfel că se mișcă cât se poate de natural pe corp. Ca să nu mai spunem că e împodobită și cu 13.000 de cristale negre Swarovski.

 

Designul pentru identitatea viitorului sistem de operare mobil de la Mozilla, Firefox OS, a fost executat de celebrul specialist în branding Wolff Olins. Conceptul s-a realizat în jurul sintagmei “Unleashing the Fox” și arată foarte cool.

 

Foto: fastcodesign.com

 

Viralul momentului: Capre care urlă precum oamenii. Un video pe YouTube care a sărit deja de 11 milioane de vizualizări. Plus follow-up-uri, cu oameni ce urlă precum capre ce urlă precum oameni. Imaginația și plictiseala unora nu cunosc limite.

 

 

Următorul Papă ar putea fi din Ghana. Pe nume Angelo Scola, arhiepiscopul de culoare este creditat cu cele mai mari șanse. Calculul este făcut de un analist pe nume AJ, iar predicțiile sale pot fi urmărite în acest infografic.

 

Credit: popsci.com

 

O descoperire științifică interesantă: În urma unei imagistici termale cu infraroșu realizate de cercetători francezi, s-a ajuns la concluziapinguinii au suprafața exterioară mai rece decât aerul înconjurător. Ca să nu mai spunem că imaginile cu pinguini violeți sunt fantastice!

Alte articole