Das Claudoskop: Lamborghini de 4 milioane de dolari


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Apple și Google în goană după servicii de music streaming. Un mouse 3D purtat pe deget. Mamele tech ale României. Das Claudoskop.

Foto: lamborghini.com

 

Giganții tech Apple și Google sunt deciși să pună capăt supremației dețiunte de Pandora, Spotify și alții asemenea în zona de music streaming. Apple este momentan în discuții tainice cu Beats Electronics LLC (o companie de tehnologie audio fondată de hip-hoper-ul Dr Dre și mogulul Jimmy Iovine) pentru un parteneriat în care să fie inclus Beats, un serviciu de music streaming ce urmează să se lanseze. De cealaltă parte, Google tocmai ce a încheiat un parteneriat cu Warner Music pentru servicii de music subscription, pe care gigantul tech plănuiește să le lanseze în această vară. Mișcarea se va face, cel mai probabil, prin intermediul YouTube, care a anunțat lansarea unui serviciu de abonamente în cursul acestui an. Google Play, platforma muzicală a companiei, ar urma să joace deasemenea un rol important în ecuație.

Carrie Fisher. Foto: io9.com

 

Carrie Fisher, actrița ce o interpretează pe Prințesa Leia în Star Wars, și-a anunțat întoarcerea pentru următorul film din serie, ce va fi produs de Disney.

 

Lamborghini a lansat un nou model de bolid la Geneva Motor Show: Veneno, o ediție limitată de numai trei exemplare, ce va costa nici mai mult, nici mai puțin decât 3,9 milioane de dolari. Asta pentru că e făcută complet din fibră de carbon, are 750 de cai putere și atinge 354 km/h. Orice adolescent ar vrea un poster cu așa extraterestru. Alte detalii tehnice, pe site-ul producătorului italian.

 

Mycestro este un mouse cu Bluetooth ce se fixează pe deget și permite gesturi cât se poate de pasive. Printre taste, cu o singură bătaie din degetul cel mare se pot reda o mulțime de comenzi: tracking, click, scroll, highlight. Mycestro, care e încă în fază de proiect poe Kickstarter, va costa 79 de dolari. Un video de prezentare, mai jos.

 

 

Un infografic cu mamele moderne tech ale României. 97% dintre ele folosesc zilnic telefonul mobil, 67% folosesc zilnic și internetul. Despre un studiu referitore la mamele românce pe Facebook am scris acum ceva vreme și noi, aici. Țara are viitor! Via Starcom.

Credit: starcomblog.ro
Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35