Das Claudoskop: Viitorul după Microsoft


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Pirate Bay s-ar muta în Coreea de Nord. Bill Gates rămâne al doilea cel mai bogat om. Cel mai bun Batman wannabe. Das Claudoskop.

Pirate Bay amenință cu Coreea de Nord.

 

Sătui să tot fie hărțuiți de autoritățile suedeze, cei de la Pirate Bay au anunțat pe blogul oficial că se mută în Coreea de Nord. Anunțul vine la puțină vreme după ce TPB a mai dat de știre că își mută operațiunile în Spania și Norvegia. Cât despre Coreea de Nord, ei spun așa: “Am fost invitați de liderul republicii nord-coreene să ne ducem pe viitor bătăliile de pe rețeaua lor”. Oricât de bine ar suna știrea, n-avem motive să o luăm de bună. Mai ales când o semnează un anume Kim Jung-Bay.

 

Microsoft a făcut un video cu propria viziune despre viitor. Care viitor arată atât de plictisitor, cu aceleași touchscreen-uri de care nu ne mai săturăm niciodată, se pare.

 

 

Foto: PA

Forbes a anunțat topul celor mai bogați pământeni. Clasamentul celor mai avuți dintre magnații tech nu s-a schimbat semnificativ față de dățile trecute. Bill Gates e tot pe locul 2 la general (67 mld dolari), flancat la ceva distanță de duetul Page&brin de la Google (23, respectiv 22 mld dolari). Clasamentul complet, aici.

 

Un bărbat din Marea Britanie, îmbrăcat în Batman, a predat poliției un suspect. După fapta eroică, s-a făcut nevăzut. Dacă îl mai vedeți prin oraș, dați-ne și nouă un semn. Vrem să îl chemăm la o ședință foto cum se cade. Mulțumim.

 

Cum s-a schimbat fața umană de-a lungul a 7 milioane de ani? Niște oameni de știință cred că așa:

 

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35