Das Claudoskop: YouTube cu pay-to-view


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

YouTube pregătește canale contra-cost. Un fost continent, scufundat în Oceanul Indian. Datele mobile le vor depăși pe cele de voce până în 2018. Das Claudoskop.

 

Foto: heartlessmachine.com

Compania de cercetare Nielsen a făcut public un raport global despre comportamentul utilizatorilor de telefoane mobile. Concluziile arată că utilizarea acestor device-uri diferă substanțial în funcție de piețele studiate și de grupurile demografice avute în atenție. Astfel, majoritatea consumatorilor din piețe dezvoltate (Coreea de Sud – 67%, Australia – 65% sau Marea Britanie – 61%) preferă smartphone-urile. Telefoanele cu funcții de bază sunt mai prevalente în India (80%), Turcia (61%) și Rusia (51%). În timp ce aparatele cu capabilități medii, așa numitele telefoane multimedia (mai bune decât cele de bază, dar mai puțin performante decât un smartphone), sunt cele mai puțin căutate (doar 10% din populația studiată le preferă).

 

Credit: nielsen.com

YouTube se pregătește să lanseze canale de tip pay-to-view. Știrea, multă vreme circulată sub formă de zvon, este acum confirmată de linii de cod în recentele update-uri ale platformei. Potrivit codului depistat de Android Police, va exista posibilitatea de subscribing și unsubscribing la aceste canale plătite ale YouTube.

 

Operatorii mobili vor câștiga mai mulți bani din servicii de date decât din cele de voce până în 2018. Potrivit GSMA, o organizație ce reprezintă industria mobilă, numărul mare de device-uri conectate, precum și comunicarea în creștere dintre aparate inteligente, au dus la o creștere substanțială a cererii pentru smartphone-uri.

 

Un micro-continent vechi de peste 60 de milioane de ani a fost descoperit în Oceanul Indian. Potrivit unui studiu publicat în revista Nature Geoscience, fostul continent era localizat între India și Madagascar.

 

Un amplificator de iPhone făcut dintr-o veche trompetă. Magnific!

Alte articole