Das Claudoskop: Kickstarter pe covorul roșu


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Polițiști specializați în furturi de iPhone-uri. Orange cumpără Dailymotion. Primul film finanțat cu Kickstarter care câștigă un Oscar. Das Claudoskop.

Innocente, filmul finanțat pe Kickstarter, a câștigat un Oscar. Foto: The Verge.

 

“Inocente” este primul film din istorie finanțat prin intermediul platformei de crowdsourcing Kickstarter care câștigă un premiu Oscar. Recompensat cu o statuetă la categoria Cel mai bun scurt-metraj documentar, “Inocente” urmărește povestea unei adolescente fără adăpost din California care își urmează visul de a deveni actriță. Detalii despre proiectul câștigător, în video-ul de pe Kickstarter:

 

 

Poliția din New York a înființat o echipă dedicată pentru a prinde hoții ce fură iPhone-uri și iPad-uri. De fiecare dată când un device Apple este furat, detectivii încearcă să urmărească informațiile furnizate de victime sau înregistrările online ale acestor aparate.

 

Orange a cumpărat serviciul de video streaming franțuzesc Dailymotion în schimbul sumei de 168 de milioane de dolari. În ianuarie 2011, compania de telefonie achiziționase deja 49 de procente din Dailymotion. Serviciul se laudă cu 2,5 miliarde de vizualizări pe lună și peste 100 de milioane de vizitatori unici.

 

Viralul zilei: un tutorial video de YouTube în care o fată, ce vroia să învețe lumea cum să își întindă părul, a sfârșit prin a-l arde complet. Un fail cu peste 11 milioane de vizualizări. Epic!

 

 

Capre ce urlă precum niște oameni. Pentru o zi de luni perfectă!

 

Alte articole