Das Claudoskop: Google vrea să pună cruce site-urilor pirat


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Un ghid animat pentru cei care vor pe scaunul de la Vatican. Cel mai bun Harlem Shake de sufragerie. Chimia fulgilor de nea. Das Claudoskop.

Cum să devii Papă? Sursa: YouTube

 

Google este în căutarea unei soluții prin care să vină de hac site-urilor pirat: le va tăia sursa de finanțare și le va duce spre faliment. Pentru asta, Google s-a aliat cu Visa, MasterCard și PayPal pentru a opri fluxul de bani spre website-uri ce găzduiesc cărți, filme și seriale deținute ilegal. Visa, MasterCard și PayPal au mai întreprins o acțiune similară în 2011, când au oprit donațiile pentru Wikileaks. Mișcarea de atunci a contribuit la declinul Wikileaks.

 

Cum să devii următorul Papă? Un ghid animat cu toți pașii ce trebuie urmați.

 

 

Cel mai bun video Harlem Shake de până acum. Cu o mașină de spălat în rol principal.

 

 

Vreți să știți cum iau naștere fulgii de nea? O lecție de chimie despre minunatul fenomen.

 

 

Câte degete folosiți atunci când accesați un smartphone? Un infografic cu obiceiuri de interacțiune cu ecranul senzitiv: cu o mână și un deget, cu două mâini și un deget, cu două mâini și două degete. Unde vă încadrați?

 

beckish.tumblr.com
Alte articole