Das Claudoskop: Computerul care nu crapă niciodată


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Jumătate dintre părinți își supraveghează copiii pe Facebook. Google se pregătește să își deschidă magazine de retail. Gentlemanii popcult. Das Claudoskop.

Credit: deviantart.com

 

Până nu demult o rețea dedicată studenților, Facebook a devenit loc de joacă pentru toată lumea. Mai ales pentru părinți, se pare, care folosesc rețeaua socială pentru a fi cu ochii pe odrasle. Potrivit unor date furnizate de Education Database Online, 43% dintre părinți verifică zilnic profilele copiilor.

 

Google are în plan să deschidă magazine de retail unde consumatorii pot testa produsele companiei înainte să decidă dacă le vor sau nu. Google Nexus, Chrome, precum și mult trâmbițații Google Glasses vor fi, în curând disponibile la atingere, spun surse citate de către 9to5google.

 

Un nou computer revoluționar, bazat pe aparentul haos din natură, se poate reprograma atunci când detectează o eroare. Mai precis, computerul aflat în probe la University College London poate permite dronelor să se reprogrameze atunci când suferă daune de pe urma unei lupte sau să ajute la crearea unor modele mai realiste ale creierului uman.

 

O broască ce scârțâie, desoperită în Africa de Sud, e mai tare decât toate lolcat-urile de pe net. Uac!

 

 

Hillary White face mashup-uri cu personaje pop cult celebre echipate în adevărați gentlemani.

Alte articole