Das Claudoskop: Job de Papă pe Craiglist


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Postul de Papă, scos pe Craiglist. Steve Jobs vroia să facă o mașină Apple înainte de moarte. Ce se întâmplă dacă deschizi o cutie de alune în spațiu? Das Claudoskop.

Credit: ibtimes.com

 

La scurtă vreme după ce Papa a anunțat că se retrage de pe scaunul de la Vatican, pe Craiglist a apărut deja un anunț de angajare pentru on nou suveran pontif. Ca să vedeți dacă vă încadrați pentru propovăduit buna-credință, accesați cu încredere linkul. O altă informație interesantă despre suverani pontifi: un grafic al vârstei medii avute de aceștia de-a lungul timpului în momentul în care au cedat scaunul. Benedict XVI e al treilea cel ca vârstă papă în momentul în care părăsește funcția.

 

Credit: qz.com

 

Steve Jobs avea în plan să construiască un automobil cu măr pe el. Cu puțină vreme înainte de moartea sa, fostul șef Apple i-a dezvăluit acest plan grandios unui jurnalist de la New Yrok Times.

 

După ce Casa Albă a declinat propunerea americanilor, care au înaintat o petiție pentru construirea unei Death Star, visul cu iz de Star Wars se mută pe Kickstarter. Unde un proiect similar a adunat deja peste 250.000 de euro. Până la cei 23 de milioane de euro pentru un asemenea vis, mai e ceva cale.

 

Forma unei țări are repercursiuni asupra succesului economic și politic al acesteia, e concluzia unui studiu recent. Statele fragmentate sunt supuse adesea unor presiuni centrifuge, antrenând apariția unor cu tendințe separatiste. Mai important decât asta e întrebarea: România unde se încadrează în această clasificare?

 

Credit: thinkbig.com

 

Ce se întâmplă dacă desfaci o cutie de alune în spațiu? Asta!

 

Alte articole