Das Claudoskop: Apple se pregătește de producția de ceasuri de mână


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Pirate Bay, filmul. Apple pregătește un ceas inteligent. Oamenii de știință au decoperit molecula care previne cancerul. Das Claudoskop.

Viitorul ceas Apple. Așa să arate oare? Foto: Mashable

 

S-a dat la liber, în sfârșit, filmul The Pirate Bay Away From Keyboard, dedicat fondatorilor suedezi ai platformei de indexare a fișierelor de tip BitTorrent. Numai bun de petrecut seara de luni vizionându-l.

 

 

După multe zvonuri legate de un ceas produs de Apple, vine și New York Times cu o veste mai palpabilă în sensul acesta. Jurnaliștii americani au aflat de la surse bine infiltrate la Cupertino că Apple lucrează la un ceas de mână făcut din sticlă flexibilă. Abia așteptăm!

 

S-au inventat niște medicamente în formă mici-molecule ce împing celulele canceroase la sinucidere. Vestea cea bună este oferită de către cercetătorii oncologici de la Pennsylvania State University, SUA, care au testat deja medicamentul pe șoareci, iar metoda are efect inclusiv în cazul tumorilor cerebrale greu de vindecat.

 

Twitter a anunțat că LOLCAT devine limbă recunoscută pe rețeaua de micro-blogging. Prea tare!

 

BCm27Z7CUAEvp_I

 

O hartă a lumii, unde găsiți cele mai porcoase nume de localități (în engleză, desigur). Avem și în România vreo trei, chiar dacă sunt cu ț, nu cu t.

 

Credit: geotastic.org
Alte articole