Das Claudoskop: Baze lunare printate 3D


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

PlayStation 4 se lansează pe 20 februarie. Cele mai bune reclame de la Super Bowl. 1,35 mld de dolari pentru cel mai puternic material. Das Claudoskop.

Foto: esa.int

 

Firma de arhitectură Foster + Partners a propus un concept de bază lunară printată în 3D celor de la Agenția Spațială Europeană. Foster + Partners au mai proiectat, printre altele, noul World Trade Center și noul campus Apple.

 

Sony va anunța noua consolă PlayStation 4 pe 20 februarie, anunță pe surse Wall Street Journal. Potrivit WSJ, Sony încearcă să încorporeze “mai multe aspecte de social gaming” în noua consolă. Totodată, compania se va concentra mai mult pe modul în care oamenii interacționează cu mașina și mai puțin pe aspecte de hardware.

 

Duminică e Super Bowl, reclamele se înghesuie la marele eveniment. Iată un roud-up cu cele mai bune. În versiune integrală, pe YouTube.

 

 

Nokia a primit un grant în valoare de 1,35 miliarde de dolari pentru a dezvolta cel mai rezistent material din lume. Este vorba de mult discutatul graphene, o structură 2D cu o grosime de doar un atom. Graphene-ul e de 300 de ori mai rezistent decât oțelul și e totodată unul dintre cei mai ușori conductori existenți.

 

Toate shortcut-urile pentru Facebook de care vei avea vreodată nevoie, reunite într-un singur tabel.

 

Credit: Forbes.com
Alte articole