Das Claudoskop: Mai multe emoticoane de la Facebook

S-a lansat BlackBerry 10. Mai multe emoții de la Facebook. Dubaiul pregătește cel mai mare hotel subacvatic. Das Claudoskop.

Foto: Mashable

 

RIM e hotărâtă să o rupă cu trecutul și a lansat ieri, în New York, BlackBerry 10, cel mai recent smartphone al companiei. Care comapanie și-a și schimbat cu ocazia asta numele: din Research in Motion în Blackberry. Telefonul va rula cu primul sistem de operare propriu, Blackberry. Nou tagline, deasemenea, dacă tot suntem la modificări esențiale: “One brand, one promise”. Să-l vedem la lucru.

 

Facebook vrea să ne permită să exprimăm și mai multe emoții decât o făceam până acum pe wall-uri. Rețeaua socială a început să întrebe anumiți utilizatori aleși pe sprânceană: “what are you doing?”. Putem de-acum completa cu ce simțim, la ce ne uităm, ce citim, ce ascultăm, totul însoțit de noi pictograme. TechCrunch a aflat cum va arăta noul serviciu Facebook și ne oferă mai jos un preview:

 

Credit: TechCrunch

 

Cărți de vizită pentru făcut țigări mai speciale.

 

Foto: markandpaddy.com

 

Unde se fac cele mai multe operații estetice? Coreea de Sud, Grecia și Italia sunt fruntașe. România ocupă un onorabil loc 17.

 

Credit: Economist

 

Dubaiul construiește cel mai mare hotel subacvatic din lume. Se anunță un planetariu în toată regula.

 

Foto: Dezeen
Alte articole