Das Claudoskop: Tag-urile cu ADN, noua armă a poliției


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Hollywood-ul vrea drone pentru efecte și mai speciale. Roboții fac lemne din două mișcări de drujbă. Tag-uri ADN pe post de gloanțe. Das Claudoskop.

Foto: dezeen.com

 

Hollywood-ul vrea să se folosească de drone pentru a face filme. Cel puțin asta își dorește Motion Picture Association of America, care face lobby-ing intens pe acest subiect. Utilizarea dronelor se face pe o scară atât de largă deja încât ne mirăm că industria de film abia acum s-a gândit la această tehnologie.

 

O firmă de securitate britanică a inventat o tehnologie care să permită autorităților să se lupte mai eficient cu delincvenți și protestatari de tot felul. Este vorba despre tag-uri ADN trase cu ajutorul unor arme. Odată trase bilele inteligente cu ADN, polițiștii vor putea sta liniștiți. Pentru că îi vor putea prinde pe nelegiuiți oricând, în liniște, după încheierea luptelor de stradă.

Foto: awkward-elevator.tumblr.com

 

Cum ar arăta Star Wars tradus în engleză cu ajutorul Google Translate? Tare!

 

Ce poți face cu un robot, o drujbă și un butuc de lemn? Să făurești un scaun, evident!

 

 

Niște designeri turci au reimaginat logo-urile unor companii tech celebre, inspirându-se de la logo-urile vintage de pe camerele japoneze. Linii simple, fără bolduri, de efect!

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35