Das Claudoskop: Twitter Royale with Cheese


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Cum ciripesc francezii pe Twitter. Apple pune patent pe pantofi inteligenți. Videoclip cu scan de rezonanță magnetică cerebrală. Das Claudoskop.

 

Foto: popsci.com

Franța interzice hashtag-ul de Twitter pentru că e mai cu moț când vine vorba de protejarea limbii. Ordinateur, claviature, souris sunt acum completate de mot-dièse. Hashtag est mort, vive le mot-dièse!

 

Credit: psfk.com

Tot la Twitter rămânem: Papa de la Vatican cere drept-credincioșilor să folosească microblogging-ul pentru răspândirea credinței în rețea. Evanghelizarea trebuie făcută însă și cu alte mijloace, gen Tumblr, Instagram, spune Mult Prea-Conectatul Suveran Pontif.

 

Mare șiretlic treaba asta! Apple patentează o tehnologie mai puțin obișnuită pentru brandul tech: o pereche de pantofi care îți spun când e timpul să îți cumperi unii noi.

 

Muzicianul britanic Sivu a realizat un videoclip în care oferă imagini MRI (Magnetic resonance imaging) ale creierului său. Fanii pot urmări cu sufletul la gură cum Siva își mișcă gura și gâtul în timp ce cântă.

 

 

Cât s-a deplasat Curiosity Rover pe Marte în comparație cu alte vehicule cu roate trimise până acum în spațiu. Puțin, foarte puțin. Un infografic.

 

Credit: space.com
Alte articole