Das Claudoskop: jOBS prinde viață


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Germanii primesc despăgubiri pentru net prost. Steve Wozniak nu crede în jOBS. Desenează un pește să salvezi peștii Europei. Das Claudoskop.

Credit: laughingsquid.com

 

Nemții nu glumesc atunci când e vorba de dreptul la rețea. Curtea de Justiție germană a decretataccesul la Internet este crucial în viața de zi cu zi, așa că cei care se plâng de conexiune proastă sunt îndreptățiți să ceară despăgubiri bănești.

 

Avem primul fragment din viitorul film jOBS, dedicat fondatorului Apple. O scenă în care Jobs (interpretat de Ashton Kutcher) încearcă să în convingă pe co-fondatorul Steve Wozniak că “sistemul său de operare” poate fi vândut maselor. Destul de convingătoare scenă am spune, doar că adevăratul Woz a spus că astfel de scenă n-a avut niciodată loc.

 

 

Mai țineți minte celebra reclamă la TNT de anul trecut cu Push the button to add drama? Acum s-a reeditat în versiune olandeză. La fel de tare!

 

 

O campanie a WWF de încurajare a parlamentarilor europeni romani să susțină refacerea stocurilor de pește. Cu un desen realizat de Alexandru Ciubotariu. Desenează și tu un pește aici.

 

 

Un ghid nutritiv al mâncărurilor celebre din jocuri video.

Alte articole