Das Claudoskop: Case printate în 3D


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

O fantezie horror filmată pe șest la Disney World. Google Glasses coboară la metrou. Catnip ajunge la Sundance. Das Claudoskop.

Foto: Dezeen.com

 

Ce lucruri nebănuite sunt pe cale să mai iasă din imprimantele 3D? Un arhitect olandez se pregătește să printeze 3D o casă întreagă și speră să facă asta până în 2014. A, și că tot suntem la capitolul print 3D, va fi posibil să printăm în scurt timp și hamburgeri. Doar că prețul unui asemenea festin tridimensional va fi cam piperat: 300.000 de dolari.

 

 

O echipă de cineaști a reușit să se strecoare la Disney World și să filmeze o fantezie horror fără ca nimeni dintre angajații parcului de distracție să se prindă. Mai precis, peste 200 de membri ai echipei de filmare au petrecut aproape o lună în două parcuri tematice americane fără să fie surprinși. Premiera filmului va avea loc la Sundance și e de așteptat, spune NY Times, ca avocații Disney să facă mare tamtam pe marginea peliculei. Până să ajungă la toată lumea, iată un trailer

 

 

Apropo de Sundance, intrați pe o pagină de YouTube a festivalului, unde au fost puse la liber toate scurtmetrajele ediției din acest an. Nouă ne-a plăcut acesta, despre controversatul drog pentru feline catnip.

 

 

Și puțin cancan tech: Sergey Brin a fost surprins în metroul din New York cu celebrii Google Glasses.

 

Foto: Mashable

 

Fotoliul perfect pentru luna ianuarie arată așa, aveți încredere în noi!

Alte articole