Das Claudoskop: Kim Dot Mega


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Noul Mega de la Kim Dotcom. Coreea de Nord prin ochii fiicei lui Eric Schmidt. Dopații din Turul Franței în infografic. Das Claudoskop.

Credit: mega.co.nz

 

Mult așteptatul site de file sharing a lui Kim Dotcom, Mega, a fost lansat în sfârșit. Ca să nu mai aibă aceeași soartă ca și defunctul MegaUpload, controversatul antreprenor și-a luat măsuri serioase de siguranță: Mega folosește date random generate de mouse-ul și tastatura fiecăruia dintre noi pentru a cripta datele urcate pe serverele sale. “Intimitatea este un drept uman de bază”, a spus Kim Dotcom în momentul lansării platforme. Să vedem dacă autoritățile sunt de aceeași părere. Pentru că Dotcom ne-a obișnuit cu megalomanii, iată și un scurt filmuleț de la lansarea Mega, petrecută în Noua Zeelandă.

 

 

Saga lui Lance Armstrong s-a încheiat, în sfârșit odată ce fostul câștigător al Turului Franței a recunoscut public că s-a dopat, într-o emisiune tv găzduită de Oprah Winfrey. Înregistrarea emisiunii e pe YouTube pentru cine e curios. Urmează, așa cum ne-am obișnuit cu eroii americani, chiar și cei decăzuți, un film, pentru care Paramount Pictures a cumpărat deja drepturile. Bonus, și un infografic interactiv cu toți dopații de pe podiumurile din Turul Franței din 1996 până în prezent.

 

Credit: The Telegraph

 

Există un algoritm matematic care să prezică dacă un film va fi sau nu un hit? Cercetătorii de la Tottori University din Japonia sunt convinși că da. Iată argumentul lor video:

 

 

Cum a văzut fiica lui Eric Schmidt vizita de lucru a tatălui său în Coreea de Nord.

 

La sfârșitul anului trecut spuneam că avem nevoie de ajutorul vostru pentru a traduce articolele în limba engleză. Crina Caliman are studii de biologie, e interesată de tech și pasionată de muzică. Ne-a făcut o surpriză zielele trecute: ne-a trimis pe mail traducerile mai multor articole legate de muzică pe care le găsiți aici, la tag-ul ”english”. Crina, sperăm că și noi ți-am făcut o surpriză cu știrea asta din Claudoskop, rubrica ta preferată.

Alte articole