Das Claudoskop: Spider Obama


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

O planetă cu viață la 12 ani lumină. Obama se joacă de-a Spiderman. Vulturi virali ce răpesc copii canadieni. Das Claudoskop.

Foto: Time

 

O planetă care ar putea găzdui viață se află la doar 12 ani lumină distanță de Pământ, arată un studiu făcut ce o echipă de astronomi californieni. Planeta face parte dintr-un grup de cinci planete care gravitează în jurul unei stele, Tau Ceti.

 

Un robot-câine care ascultă comenzi vocale, își urmează stăpânul și poate să se dea de-a dura. Evident, o operă a celor de la DARPA.

 

 

Viralul zilei: un vultur care aproape răpește un copil. Se întâmplă în Canada, nu în vreu nuvelă de-a lui Gala Galaction. Isprava a adunat aproape 15 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

 

Fruit Ninja în real life. Pe dubstep.

 

 

Obama întră în plasa de păianjen a unui mic Spiderman. Fotografie făcută pentru revista Time. Care, apropo, l-a numit persoana anului și l-a pus pe copertă.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35