Das Claudoskop: Instagram înfuriază fotografii de buzunar


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Biciclete imprimate în 3D. Perna-telecomandă. De ce are Rudolph nasul roșu? Das Claudoskop.

Foto: amazon.com

 

Foto: mândrieșibeton.ro

Instagram ne vinde pozele și nu ne dă nici un ban. E panica iscată de mai bine de o zi pe net, după ce Instagram și-a schimbat puțin termenii de utilizare, introducând următoarul alineat: Sunteți de acord ca un business să plătească pentru ca Instagram să afișeze pozele dvs. în conexiune cu conținut plătit sau sponsorizat fără ca dvs. să primiți vreo compensație. În principiu, sistemul ar urma să funcționeze ca postările sponsorizate de pe Facebook. Doar că deja artiștii de Instagram s-au mâniat, în frunte cu fotograful oficial de nuntă a lui Zuckerberg. Iar National Geographic și-a suspendat postările de poze pe Instagram.

 

De ce avea Rudolph, renul lui Moș Crăciun, nasul roșu? Cineva din înalta lume academică a decis că e timpul să rezolvăm misterul. Alegeți voi din cele trei variante de răspuns sau intrați direct aici și citiți: 1) era răcit, 2) se intoxicase cu alcool, 3) i se infectaseră nările.

 

Printerele 3D devin din ce în ce mai performante. Acum pot printa inclusiv biciclete. Nu în întregime, dar tot e o realizare. Într-o zi vor câștiga poate și Turul Franței bicicletele astfel imprimate, mai știi?

 

 

Ieri s-a lansat site-ul mîndrieșibeton.ro, unde fotograful Petruț Călinescu a adunat timp de doi ani cadre dintr-un sat al României necunoscute, Certeze. Cu case mari nelocuite și tineri plecați la muncă în Franța. Tehnologie și modernitate vs tradiție în cea mai sinceră dintre confruntări.

 

În cazul în care nu vă puteți uita la televizor decât ținând o pernă și o telecomandă în cele două mâini, tadam! Acum e 2 în 1: perna-telecomandă. De cumpărat de pe Amazon, cu doar 38,99 dolari.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35