Das Claudoskop: Rating TV în ciripeli


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Detector de zvonuri pe Twitter. Rating TV măsurat în ciripeli. Comic Con la București. Das Claudoskop.

Foto: notcot.com

 

Twitter a încheiat un parteneriat cu Nielsen pentru a măsura angajamentul telespectatorilor. Cum acționează audiențele în real time se pare că e următorul pas după peoplemetre și alte device-uri ce ne urmăresc consumul televizual. Dacă și folosește la ceva sistemul pentru mesaje mai targetate pentru fiecare dintre noi, rămâne de văzut.

 

Zvonurile sunt un fenomen de amploare pe Twitter, care le viralizează în stânga și-n dreapta cu cea mai mare nonșalanță. A murit nu știu cine? Nu contează că e hoax, să se propage. Cei de la Slate imaginează un scenariu în care să existe un algoritm care să trieze zvonurile de informații reale pe site-ul de microblogging.

 

Că tot suntem la zvonuri, iată pontul zilei pentru care nu trebuie să băgăm mâna în foc: Amazon are în plan un smartphone. Nu e nici primul nici ultimul zvon de acest fel care privește Amazon.

 

Se întâmplă anul viitor în România (30-31 martie): Comic Con, cel mai important eveniment dedicat pasionaților de benzi desenate, animații, jocuri video dar şi seriale tv şi filme. Pe site nu găsim încă informații detaliete despre ce-o să fie, dar avem speranțe de ceva cool!

 

Un port-Chupa Chups din lemn și piele este tot ce ne dorim sub bradul de anul acesta!

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35