Das Claudoskop: Whitney Huston, cea mai googleită în 2012


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

1,2 trilioane (sic!) de căutări pe Google în 2012. Chipsuri cu gust de Pepsi. NASA luptă cu maiașii apocaliptici. Das Claudoskop.

Foto: designboom.com

 

Românii au căutat anul acesta pe Google Robotzii de la Creative Monkeyz, Bac-ul și “Românii au talent”. La nivel internațional, Zeitgeistul Google a plasat-o pe Whitney Huston în topul căutărilor, alături de Gangnam Style și uraganul Sandy. În total, pe tot globul s-au efectuat 1,2 trilioane de căutări cu bara Google.

 

Rușii se bagă cu curaj în lumea smartphone-urilor și anunță Yota Devices, un telefon ce rulează pe Android și are două display-uri, față-verso: unul LCD, altul e-ink. Gadgetul va fi disponibil pe piață în a doua jumătate a anului viitor.

 

Pentru cei care încă mai cred că sfârșitul lumii vine pe 21 decembrie anul acesta, cea mai bună autoritate în domeniu îi trezește la realitate. Un video NASA care îi aduce pe toți apocalipticii cu picioarele pe pământ.

 

 

Chipsuri cu gust de Pepsi Cola? Da, cineva s-a gândit la asta. Deocamdată sunt disponibili doar în China, dar suntem convinși că vor prinde peste tot în lume, așa cum e normal.

 

 

O tastatură cu adevărat portabilă. Qii nu numai că e wireless, dar se poate rula precum un metru de tâmplărie. Magnific!

 

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35