Das Claudoskop: Lentile de contact cu LCD


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Cum să-ți verifici SMS-ul când ești la duș. Apocalipsă australiană cu k-pop. Papagalii sunt buni șoferi. Das Claudoskop.

Foto: gizmodo.com

 

Într-o mișcare de-a dreptul insidioasă, niște cercetători belgieni s-au pus de acord să ne ajute să stăm legați fedeleș de tehnologie inclusiv atunci când suntem la duș. Cum așa? Printr-un display LCD de formă sferică ce poate fi implantat direct în lentilele de contact. Așa că în loc să ne uităm după șampon, burete și alte accesorii, nu mai bine ne proiectăm în retină niște text, imagine și orice alte vizuale mai dorim?

 

Încă o știre despre tehnologie invazivă, dar de data asta cu referire la sentimente. O echipă de cercetători americani de la Universitatea Rochester au dezvoltat o tehnologie care poate interpreta starea sufletească a utilizatorilor de gadgeturi. Mai exact, e vorba de un software care permite unui computer să prezică cu acuratețe de 81% cum se simte un utilizator de gadget pe baza vocii sale. E încă prototip, dar promite.

 

Cine va aduce apocalipsa în Australia? Prim ministrul țării-continent este sigură că aceasta va fi provocată de către K-pop și mișcarea Gangnam style. Oare premierul Victor Ponta ar fi în stare de o glumă așa de bună?

 

 

Un papagal care conduce o mașină robot. Da, se poate!

 

 

Muncitori triști din uzine chinezești, pozându-se alături de produsele ieftine pe care le manufacturează. Asta ca să aveți poftă mai mare de cumpărături acum, de Sărbători.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35