Das Claudoskop: Verdele smarald la putere în 2013


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Cum ne împrietenim cu părinții pe Facebook. Zoom pe fulgii de nea. La anul se poartă smaraldul. Das Claudoskop.

Foto: thisiscolossal.com

 

Că ne apropiem de sărbători, când suntem mai buni și mai atenți cu cei dragi, Facebook s-a gândit să ilustreze relația pe care o avem pe rețeaua de socializare cu părinții noștri. Copii se grăbesc să se împrietenească cu părinții pe Facebook cam până pe la 17 ani, după care o lasă mai moale. Și, evident, fetele sunt mai apropiate de părinți, chiar și virtualicește vorbind.

Credit: pantone.com

 

Anul acesta a fost portocaliul tangerine. La anul, culoarea oficială în care trebuie să ne facem prezenți este verdele de smarald. N-am zis-o noi, o zice autoritatea supremă în nuanțe, Pantone. Deci, da, pădurarii vor fi la modă în 2013!

 

Un cadou de Crăciun: iepurii Puflea ce țin în piept o floare. Făcuți de Radu Stănimir și urcați la adunat de fonduri pe indiegogo.

 

 

O istorie animată a GIF-ului, care a făcut anul acesta 25 de ani. Long live!

 

 

Niște imagini macro cu gheață și fulgi de zăpadă. Magnifice!

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35