Das Claudoskop: Black Marble la rezoluție mare


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Câinii pot conduce mașini. Viralul zilei de la Jay-Z. Pământul întunecat, la cea mai mare rezoluție. Das Claudoskop.

 

Foto: Flickr / NASA

Se pare că saga lui McAfee se apropie de final. Suspectat de crimă și fugit din Belize în Guatemala, gurul software a fost reținut de poliție și va fi extrădat autorităților guatemaleze.

 

Jay-Z e un rapper nu doar faimos, ci și foarte viral. Un video în care artistul îi explică unei bătrâne la metrou, în New York, cine e el a făcut turul internetului.

 

 

Pot câinii să conducă mașini? Se pare că da. În Noua Zeelandă, producătorul MINI demonstrează cât de inteligente sunt aceste patrupede.

 

 

Aceasta este imaginea cea mai clară și la cea mai mare rezoluție a Pământului pe timp de noapte. A fost făcută de către NASA, evident, care au botezat-o Black Marble.

 

S-au aprins luminițele de Sărbători în București. Iar imaginea zilei e făcută de București Optimist.

 

Foto: București Optimist
Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35