Das Claudoskop: New Yorkul îngropat în CO2


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Windows 8 bate predecesorul 7 la număr de licențe vândute. Implanturi de retină pentru transformat textul în braille. Gheparzi în HD și slow motion. Das Claudoskop, știrile de miercuri.

Foto: salto.ee

 

Microsoft a vândut 40 de milioane de licențe Windows 8 de la lansarea petrecută acum o lună. Windows 8 depășește în acest fel predecesorul 7 în termeni de upgrade-uri, spun reprezentanții companiei.

 

Implanturile de retină le permit nevăzătorilor să vadă textele obișnuite ca pe unele braille. Cercetătorii care au dus la bun sfârșit tehnologia au folosit un sistem de proteză pentru retină, denumit Argus II, ce funcționează prin transmiterea de imagini sub formă de semnale electrice de la o cameră fixată pe fața pacientului spre nervii situați în spatele ochiului.

 

Acesta este primul video cu un ghepard ce sprintează realizat în high definition și în super slow motion. Minunați-vă!

 

 

O pistă de alergare de 50 de metri printr-o pădure din Estonia. Suprafața de alergare funcționează ca o trambulină!

 

O vizualizare a emisiilor de carbon în New York. Oraș care în 2010 a deversat 54 de milioane de metri cubi de dioxid de carbon în atmosferă.

 

Alte articole