Das Claudoskop: Ecranele Dalí se lansează anul viitor


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Start la turism pe Marte. Microsoft deschide magazine europene. Să te cheme Hashtag! Das Claudoskop, știrile zilei.

Turism pe Marte, un business de pus pe picioare.

 

Începe oficial turismul pe Marte. Compania de zboruri spațiale private SpaceX vrea să campeze o colonie de 80.000 de oameni pe planeta roșie. Un drum dus-întors ar urma să coste 500.000 de dolari. All inclusive, se înțelege, chit că vom fi furați pe față la gravitație și variațiuni printre formele de viață.

 

În prima jumătate a anului viitor vom avea display-uri mobile care vor putea fi îndoite după bunul plac. Este anunțul făcut de Samsung, care promite să dea startul la producția de masă a ecranelor pe bază de plastic, ce vor face device-urile să fie mai greu de spart, mai ușoare și îndoibile.

Noile ecrane "Dali" de la Samsung. Foto: wsj.com

 

Microsoft se pregătește să-și deschidă primul magazin european, în Marea Britanie. Vor urma și altele, să fim cu ochii pe contraofensivă. Microsoft numără doar 29 de magazine în SUA, iar peste granițe are doar unul în Canada și Puerto Rico.

 

Să îți botezi copilul Hashtag pentru e trending topic. Nu, niciodată. Preferăm oricând Tastatura, Haifaiva și Gangnamstaila.

 

Infografice pentru gameri înrăiți. Se ia o bază de date cu 24.000 de jocuri video pentru a determina genul acestora și platforma pe care au fost lansate. Din 1975 și până în ziua de azi. Epic, da!

 

Foto: I love charts
Alte articole